De beste websites en informatie over Zweden vindt u op Landenpagina.com!

Landenportal Zweden

Zweden is een land in Scandinavië dat grenst aan de landen Noorwegen en Finland. Zweden is één van de dunst bevolkte landen van Europa en heeft ongeveer 9 miljoen inwoners.

Zweden heeft veel te bieden als het om de flora en fauna gaat. Meer dan de helft van het land is bedekt met bossen. Voornamelijk naaldbomen zoals dennen, sparren en lariksen zijn er veel te vinden. In het zuiden komen veelal beuken voor. Zweden staat ook bekend om onder andere IKEA, ABBA, Pippi Langkous, Nils Holgersson en de houtproductie.

Zweden is voor veel mensen het ideale vakantieland. Het land biedt volop mogelijkheden voor een geslaagde vakantie. Je kunt er uitstekend terecht voor een stedentrip van een paar dagen of een trektocht door de natuur van een paar weken en alles wat daar tussenin zit.

Buurlanden van Zweden

Pagina informatie

De landenportal Zweden op Landenpagina.com is online sinds 09 oktober 2017. Deze startpagina heeft op dit moment 144 links naar websites die gerelateerd zijn aan Zweden. U bent hier dus aan het juiste adres voor allerlei informatie over Zweden.

Om deze portal zoveel mogelijk up to date te houden controleren we regelmatig of de links nog werken en zijn we altijd op zoek naar nieuwe relevante sites. Heeft u suggesties, of heeft u zelf een dergelijke website in beheer die u hier graag terug zou willen zien, laat het ons dan weten via het aanmeldformulier.

De laatste update van de portal Zweden is gedaan op 09 januari 2020 om 11:01 uur.