De beste websites en informatie over Zambia vindt u op Landenpagina.com!

Meer Landen zoeken

Aanrader

Goedkoop Bellen / GSM

Vakantie / Hotel beoordelingen

Aanrader

Landenportal Zambia

Zambia is een republiek in zuidelijk Centraal-Afrika. De totale oppervlakte van het land bedraagt 752.614 km2, en daarmee is Zambia ongeveer twintig keer zo groot als Nederland. Zambia is een land dat veelal bestaat uit uitgestrekte wouden en moerassen. Zambia kent meerdere Nationale parken en wildreservaten waar o.a. olifanten, nijlpaarden, zebra’s en giraffes leven. Op de grens met Zimbabwe vindt men de Victoria watervallen (breedste waterval van Afrika).

Naast de Victoria watervallen, de grootste en bekendste bezienswaardigheid in het land, is ook de hoofdstad Lusaka iets wat je gezien moet hebben. Doet dit alleen wel overdag, en niet 's avonds of 's nachts.

Het reisadvies voor Zambia staat al enige jaren op de status “waakzaamheid betrachten” en voor een groot deel van de grensgebieden geldt dat alle niet essentiële reizen ontraden worden. Dit geldt voor het grensgebied met Mozambique, Angola en de Democratische Republiek Congo. Deze grensgebieden liggen vol landmijnen

Taal en Cursus

Pagina informatie

De landenportal Zambia op Landenpagina.com is online sinds 06 april 2017. Deze startpagina heeft op dit moment 210 links naar websites die gerelateerd zijn aan Zambia. U bent hier dus aan het juiste adres voor allerlei informatie over Zambia.

Om deze portal zoveel mogelijk up to date te houden controleren we regelmatig of de links nog werken en zijn we altijd op zoek naar nieuwe relevante sites. Heeft u suggesties, of heeft u zelf een dergelijke website in beheer die u hier graag terug zou willen zien, laat het ons dan weten via het aanmeldformulier.

De laatste update van de portal Zambia is gedaan op 09 januari 2020 om 11:01 uur.