De beste websites en informatie over Wales vindt u op Landenpagina.com!

Meer Landen zoeken

Aanrader

Naar Wales - openbaar vervoer

Toeristische info officieel

Aanrader

Cafés en restaurants

Landenportal Wales

Wales is grotendeels een bergachtig gebied en is een voormalig vorstendom op het eiland Groot-Brittannië. Wales vormt samen met Engeland, Noord-Ierland en Schotland het Verenigd Koninkrijk. Wales is niet heel erg groot, maar heeft wel drie Nationale parken.

Voor toeristen is hier veel te doen, denk bijvoorbeeld aan activiteiten als bergbeklimmen, golf, mountainbiken, watersport en paragliden. Ook telt Wales ontzettend veel mooie kastelen en gebouwen die zeker een bezoekje waard zijn.

Wales is makkelijk te bereiken met eigen auto. Dat maakt het verblijf in Wales ideaal omdat u zelf gemakkelijk naar alle leuke bezienswaardigheden kunt reizen.

Pagina informatie

De landenportal Wales op Landenpagina.com is online sinds 15 december 2017. Deze startpagina heeft op dit moment 215 links naar websites die gerelateerd zijn aan Wales. U bent hier dus aan het juiste adres voor allerlei informatie over Wales.

Om deze portal zoveel mogelijk up to date te houden controleren we regelmatig of de links nog werken en zijn we altijd op zoek naar nieuwe relevante sites. Heeft u suggesties, of heeft u zelf een dergelijke website in beheer die u hier graag terug zou willen zien, laat het ons dan weten via het aanmeldformulier.

De laatste update van de portal Wales is gedaan op 09 januari 2020 om 11:01 uur.