De beste websites en informatie over Slowakije vindt u op Landenpagina.com!

Landenportal Slowakije

Slowakije is pas sinds 1993 onafhankelijk geworden, daarvoor vormde het samen met Tsjechië het land Tsjecho-Slowakije. Slowakije is in 2004 toegetreden tot de EU en sinds 2007 een Euro land. Het ligt ten zuidoosten van Nedererland, op een afstand van ruim 1100 kilometer.

Slowakije is het land van de grotten, meren en bergen. In het gehele land zijn schitterende berggebieden te vinden waar u de hele dag van dorp tot dorp kunt ronddwalen.

Slowakije heeft een oppervlakte van ruim 49.000 km2 waar ongeveer 5,5 miljoen slowaken wonen.

Pagina informatie

De landenportal Slowakije op Landenpagina.com is online sinds 09 augustus 2017. Deze startpagina heeft op dit moment 94 links naar websites die gerelateerd zijn aan Slowakije. U bent hier dus aan het juiste adres voor allerlei informatie over Slowakije.

Om deze portal zoveel mogelijk up to date te houden controleren we regelmatig of de links nog werken en zijn we altijd op zoek naar nieuwe relevante sites. Heeft u suggesties, of heeft u zelf een dergelijke website in beheer die u hier graag terug zou willen zien, laat het ons dan weten via het aanmeldformulier.

De laatste update van de portal Slowakije is gedaan op 09 januari 2020 om 10:59 uur.