De beste websites en informatie over Oostenrijk vindt u op Landenpagina.com!

Landenportal Oostenrijk

De Republiek Oostenrijk ligt in het centrale deel van Europa. Het is één van de weinige landen in Europa die geen enkele vorm van kustlijn hebben. Oostenrijk is het gehele jaar door een heerlijk vakantieland. Oostenrijk is een prachtige bestemming voor een geslaagde wintersport. De pistes in combinatie met après-ski maken het tot een waar feest. In de zomer heeft het land ook veel te bieden. De schitterende bergen worden afgewisseld met mooie meren en pittoreske dorpjes. Voor jong en oud is er echt van alles te doen.

Pagina informatie

De landenportal Oostenrijk op Landenpagina.com is online sinds 13 februari 2018. Deze startpagina heeft op dit moment 106 links naar websites die gerelateerd zijn aan Oostenrijk. U bent hier dus aan het juiste adres voor allerlei informatie over Oostenrijk.

Om deze portal zoveel mogelijk up to date te houden controleren we regelmatig of de links nog werken en zijn we altijd op zoek naar nieuwe relevante sites. Heeft u suggesties, of heeft u zelf een dergelijke website in beheer die u hier graag terug zou willen zien, laat het ons dan weten via het aanmeldformulier.

De laatste update van de portal Oostenrijk is gedaan op 09 januari 2020 om 10:56 uur.