De beste websites en informatie over Canada vindt u op Landenpagina.com!

Landenportal Canada

Canada is een land in Noord-Amerika en is na Rusland het op één na grootste land in de wereld. De naam Canada is afgeleid van het Indiaanse woord voor nederzetting, kanata.

Canada is op dit moment één van de populaire vakantiebestemmingen van Noord-Amerika. Het grootste gedeelte van de toeristen brengen een bezoek aan Canada voor de prachtige natuur. De leukste manier om kennis te maken met de Canadese natuur is een per camper of auto. Er zijn verschillende routes die gereden worden, de populairste routes zijn te vinden in het westelijke deel van Canada.

Buurlanden van Canada

Pagina informatie

De landenportal Canada op Landenpagina.com is online sinds 18 april 2018. Deze startpagina heeft op dit moment 76 links naar websites die gerelateerd zijn aan Canada. U bent hier dus aan het juiste adres voor allerlei informatie over Canada.

Om deze portal zoveel mogelijk up to date te houden controleren we regelmatig of de links nog werken en zijn we altijd op zoek naar nieuwe relevante sites. Heeft u suggesties, of heeft u zelf een dergelijke website in beheer die u hier graag terug zou willen zien, laat het ons dan weten via het aanmeldformulier.

De laatste update van de portal Canada is gedaan op 09 januari 2020 om 10:40 uur.