De beste websites en informatie over Bonaire vindt u op Landenpagina.com!

Landenportal Bonaire

Bonaire is een eiland welke officieel tot Nederland hoort en is gelegen in het Caribisch gebied. Sinds het opheffen van de Nederlandse Antillen op 10 oktober 2010 als zelfstandig land is Bonaire een bijzondere gemeente van Nederland geworden. Bonaire vormt samen met Aruba en Curaçao de ABC-eilanden, ook wel den Benedenwindse eilanden genoemd.

Bonaire is een populaire vakantiebestemming onder Nederlandse toeristen, maar wordt door de uitstekende duik- en snorkelmogelijkheden ook redelijk veel bezocht door internationale toeristen, onder andere vanuit de Verenigde Staten van Amerika.

Pagina informatie

De landenportal Bonaire op Landenpagina.com is online sinds 17 april 2018. Deze startpagina heeft op dit moment 101 links naar websites die gerelateerd zijn aan Bonaire. U bent hier dus aan het juiste adres voor allerlei informatie over Bonaire.

Om deze portal zoveel mogelijk up to date te houden controleren we regelmatig of de links nog werken en zijn we altijd op zoek naar nieuwe relevante sites. Heeft u suggesties, of heeft u zelf een dergelijke website in beheer die u hier graag terug zou willen zien, laat het ons dan weten via het aanmeldformulier.

De laatste update van de portal Bonaire is gedaan op 09 januari 2020 om 10:39 uur.