De beste websites en informatie over vele landen vindt u op Landenpagina.com!

Informatie over de website Landenpagina.com

Op landenpagina proberen wij onze bezoekers zoveel mogelijk nuttige informatie te geven over vele landen in de gehele wereld. U vindt hier naast de algemene informatie per land ook informatie over het weer en klimaat, de bezienswaardigheden, eventuele tijden en tijdsverschillen, het laatste nieuws en meer informatie.

Naast alle informatie per land vindt u hier ook algemene informatie voor als u op reis gaat, denk hierbij bijvoorbeeld aan informatie over reisstekkers, wisselkoersen, parkeermogelijkheden bij luchthavens, reisverzekeringen, taalcursussen, vaccinaties en inentingen, auto huren, vliegtickets boeken enz... enz...

Wij proberen deze website zo up-to-date mogelijk te houden, echter kan het altijd gebeuren dat informatie die hier wordt gepubliceerd onvolledig of onjuist is. Landenpagina.com is niet aansprakelijk voor schade die voortvloeit uit of verband houdt met het gebruik van de webpagina of met de onmogelijkheid de webpagina te kunnen raadplegen.

Informatie aanleveren / Stukje schrijven
Wilt u meedoen aan Landenpagina en informatie of ervaringen delen met onze bezoekers.... Dan kan dat zeker. Heeft u een website over een interessant onderwerp en wilt u daar een stukje over schrijven. Heeft u een bezoek gebracht aan een stad of land en wilt u de foto's en verhalen online zetten op Landenpagina.com? Geef het aan ons door via de contactpagina.

Het staat u vrij om in uw geschreven stuk links naar andere websites te plaatsen ter ondersteuning van het bericht. Enige voorwaarde die we stellen is dat het geschreven stuk relevante informatie moet bevatten voor onze bezoekers.

Partners en bronnen
Om Landenpagina up-to-date te houden maken we buiten de informatie die we van onze bezoekers aangeleverd krijgen ook gebruik van bronnen op internet. Een overzicht daarvan is te vinden op de partnerpagina. Buiten onze bronnen zijn daar verder een groot aantal andere interessante websites te vinden.

Heeft u zelf een website gerelateerd aan een land of stad, of die op een ander manier nuttig kan zijn voor onze bezoekers. Laat het ons dan weten via het contactformulier.

Verwijzingen naar andere websites
Op Landenpagina.com treft u een aantal links naar andere websites. Landenpagina.com is niet aansprakelijk voor de inhoud van die sites en/of de wijze waarop die sites omgaan met uw (persoons)gegevens. Lees hiervoor het privacybeleid, de disclaimer, de copyright notice en algemene voorwaarden, indien aanwezig, van de site die u bezoekt.

Garantie, vragen en klachten
Via Landenpagina.com is het mogelijk dat u terecht komt op websites waar u producten kunt kopen, of een vliegreis of hotel kunt reserveren. Landenpagina.com verkoopt zelf geen producten, en heeft dus ook geen klantenservice. Heeft u vragen of klachten over bestelde producten of boekingen, neemt u dan contact op met de klantenservice van de betreffende aanbieder.

Contact en adverteren
Als u contact op wilt nemen met Landenpagina.com kunt u daarvoor het contactformulier op de contactpagina gebruiken. Landenpagina.com heeft verschillende mogelijkheden voor adverteren beschikbaar. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier op de contactpagina.

Meer Landen zoeken

Onze aanrader!