De beste websites en informatie over Frankrijk vindt u op Landenpagina.com!

Landenportal Frankrijk

Frankrijk, Republique la Française , zoals de naam officieel luidt is het land met één van de mooiste talen volgens velen. Jaarlijks bezoeken velen toeristen het land om hier een vakantie te vieren. Frankrijk is een groot land met vele verschillende streken, en daardoor is een bezoek aan Frankrijk zeker de moeite waard. Eén van de populairste bestemmingen is uiteraard Parijs. Jaarlijks bezoeken miljoenen toeristen deze wereldstad. Daarnaast heeft Frankrijk nog de prachtige heuvelachtige landschappen en de wijnstreken, zoals de Elzas en Bordeaux.

Pagina informatie

De landenportal Frankrijk op Landenpagina.com is online sinds 12 oktober 2017. Deze startpagina heeft op dit moment 91 links naar websites die gerelateerd zijn aan Frankrijk. U bent hier dus aan het juiste adres voor allerlei informatie over Frankrijk.

Om deze portal zoveel mogelijk up to date te houden controleren we regelmatig of de links nog werken en zijn we altijd op zoek naar nieuwe relevante sites. Heeft u suggesties, of heeft u zelf een dergelijke website in beheer die u hier graag terug zou willen zien, laat het ons dan weten via het aanmeldformulier.

De laatste update van de portal Frankrijk is gedaan op 09 januari 2020 om 10:49 uur.